Grundsalg til private og erhvervsbyggeprojekter


Fjorden er et smukt og attraktivt centrum for bos?tning, erhverv, fritid og turisme.

Mariagerfjord Kommune kan tilbyde byggegrunde for enhver smag. Vil du bo i byen, landsbyen eller i landlige omgivelser, så har vi grundene til det. Grundene ligger i smukke omgivelser hvor nybyggeriet er det begyndende skridt til et lille nyt samfund.

Flytter du din virksomhed til kommunen, kan vi tilbyde erhvervsgrunde med rigtig god infrastruktur, kort til motorvejen E45, ikke langt fra de store byer Aalborg og Aarhus og en industrihavn i Hobro.

下载红番茄视频,紧急大通知记住最新Mariagerfjordområdet har et usædvanligt og varieret landskab. Søer, vandløb, skove og naturligvis fjorden med de mange gode lystbådehavne. Hvad enten du dyrker sejlads, lystfiskeri, surfing, vandski, badning eller bare ønsker en unik naturoplevelse, så er Mariager Fjord indbydende.

Parcelhusgrunde til salg

Overvejer du at bygge dit første hus, eller trænger du til noget nyt? Så kan vi måske lokke med en af vores gode byggegrunde med gode placeringer tæt på indkøb og skoler, men stadigvæk i den skønneste natur.

Se mere

Erhvervsgrunde til salg

Vi har et stort udvalg af erhvervsgrund som ligger godt til både de stor byer som Aalborg og Aarhus og med korte afstande til motorvejen E45.

Se mere

?vrige bygninger og grunde til salg

Byggegrunde og ejendomme der er givet i udbud af Mariagerfjord Kommune.


Se mere

Byg hos os

Vi har lige nu over 50 byggegrunde til b?de erhverv og private byggeprojekter.

Bo i Mariagerfjord

Bo i Mariagerfjord

Flyt til Mariagerfjord hvor du finder mange gode boliger til både eje og leje. Så bliver der måske også råd til en lille båd.

Banner reklame for Byg og Milj? med p?skrift "Kom godt i gang med din byggeans?gning"

Byg & Milj?

Send din ansøgning digitalt via Byg & Miljø.
mand-kvinde-snakker

Find din byggesagsbehandler

下载红番茄视频,紧急大通知记住最新En byggesag kan være en kompliceret proces. Her kan du se, hvem der er din byggesagsbehandler, som du kan kontakte, hvis du har spørgsmål til din byggesag.